• 1.jpg
 • 5.jpg
 • 4.jpg
 • 6.jpg
 • 2.jpg

En liten sommervri på menyen

lørdag, 21 mai 2011

Something old- Something new- vi på Mormors er veldig opptatt å kunne bevare gode gamle tradisjoner, og hos oss snakker vi ofte om de gode opplevelsene som vi alle har hatt hjemme på kjøkkenet hos mamma eller mormor. Det er nå slik at vi alle noen ganger ønsker hente litt ny innspirasjon i det gamle, og denne uken har vi hentet frem noen flere retter og nye ting til menyen vår. Legg turen innom oss, og se selv hva du synes!

Er du en av de som tenker litt ekstra på linjene nå når vi nærmer oss sommersesongen???

Mange mennesker er nå blitt mye mer bevisste enn tidligere på hva man stapper i munnen, og det er en glede å se hvor engasjerte mange av dere gjester er når det kommer til mat og drikke.

Vi på Mormors synes derfor det er kjempe viktig å kunne lytte til hva dere tenker i forhold til mat, dietter og økologisk bruk av råvarer.

Det er i dagens samfunn blitt veldig utbredt med både cølliaki og laktose allergi og dietter av ulike typer. Det er Low Carb, Grete Rhode, pulsdietter, Atkins dietter og andre type inntoleranser/dietter som vi holder oss til. For oss er det derfor veldig viktig å kunne vise dere som gjester at vi bryr oss ,og denne uken vil det komme noen nye innspill på menyen med tanke på dette. Og alle retter kan selvfølgelig bli servert glutenfritt hos oss!

 

Når helgen nærmer seg fyller vi opp ( for de som ikke tenker ekstra på sommersesongen) med de lekreste makroner i mils omkrets. Vi er stolte over å kunne vise frem disse herlighetene til folket i Fredrikstad. Så velkommen innom skal du være- og en god uke ønsker vi dere alle!!

Kommentarer (2)

 • maria

  23 mai 2011 at 23:03 |
  Gleder oss over noen deilige nye tilskudd på menyen :-)
  • Camilla

   23 mai 2011 at 23:06 |
   Så bra, vi gleder oss over å kunne tilby dere noen nye ting og håper de smaker. Tilbakemeldinger mottas mes stor takknemmelighet

Skriv en kommentar

Du kommenterer nå kun som gjest.

Beliggenhet

Gamlebyens lille godbit!
Raadhusgaten 18A, Fredrikstad
Tlf: 69 32 16 60

HER FINNER DU OSS-KART

Åpningstider

Mandag-Fredag 11.00-17.00
Lørdag 11.00-18.00
Søndag 12.00- 17.00

Bestilling utenom disse tidene kan rettes på mail til camilla@mormorscafe.com

logo